olmayan hayatları yaşamak arzusudur, giyecek donu yoktur ama ben gündeme, yarışmalara, programlara elenen isimlere yön verebilecek güçteyim'in psikolojik çatışmasında kaybolmuştur bu insanlar.
falanca spor takımının yardım toplaması gibi. cepteki olmayan paradan ek hesaptan bağış yapar birileri milyar dolarlık arabalara binsin diye. Ertesi sabah çalıştığı torna tezgahının altında kendinden alt gördüğü bir iş arkadaşına ben falanca takıma bapış yapıyorum takım bizim takımın gücüne güç katan isimlerdenim bu takıma destekçiyim bensiz bu takım olmaz bu takımı ben ve benim gibiler var ediyor gibi saçma sapan ego tatminleri ile eğleşir.
amaçsızdır, aynı adam gelir vergi yüksek algı yüksek devlet kötü evde ekmek yok diye de ağlar aynı zamanda. hiç bir halttan geri kalmaz ama devlete ağlar. ister ki ben ego tatmini için para harcayayım devlet beni doyursun.
para kıymetli bir metal ya da kağıt adı üstünde para, TDK ve diğer dillerde karşılığı "değer" "kıymet" olarak geçer.
ancak insanın hiç "aklı yok" diye başlığı değiştirsek hiç de hata etmemiş oluruz.