Ben de ziraatten açtım . Bu aydan itibaren her ay 5bin lira maaşımı değerlendirmek istiyorum. Aylık bazda hedefim %10kar etmek . Acaba başarabilir miyim
Yeni başlayanlar için zor hocam borsa da kazanmanın %50 si deneyimden oluşuyor. Alıştıkça kazanç oranınız artacaktır ama yatırım sitelerindeki/uygulamalarındaki yorumlara çok güvenmeyin herkes sallıyor. Ben başladığım vakit büyük şirketler ne alıp satıyor onları araştırıyordum piyasada belli başlı yatırım şirketleri var. Bunları mesela o uygulamaların yorumlarına yazıyorlar örnek veriyorum X Şirketi 100.000 lot KCHOL hissesi almış, satış fiyatını 19 tl olarak belirlemişler vs vs. Araştırmak lazım. Bol kazançlar
Ben işbankası kullanıyorum.Benimde bir tavsiyem olacak nacizane;her türlü çıkmayı bilmek gerek karı görüncede zararda da.Öyle hızlı eriyorki para ,Allah korusun;Benim çıkardığım en büyük ders bu şahsen.
Aynen hocam açgözlü olunca kesinlikle kaybediliyor kazanılan para da. Hedef koymak lazım örneğin %10 kar yapınca çıkacağım çıktıktan sonra da %15 bile olsa takmamak lazım kafaya üzülmemek lazım. Mesela Ramazan'da diyorum ki KENT hissesi mi alsam ya bayramda şeker falan tüketilir artar bu hisse ama almadım o günden bu güne %500 arttı