Nedense birden aklıma ilk dolandırılma anım geldi

O kadar mahsumdum ki o zamanlar yaklaşık 10 ay felan paramı geri verecek diye bekledim vermedi
Sene 2011 zamanı o zamanlar facebook panel işleri yeni başlıyor henüz kimse abone kasamıyordu.Nette elemanın biri ile tanıştım dedi chrome eklentisi yaptım panel kurup takipçi kasacaz sende forumlarda takipçi sat ortağız diye.Hiç anlamam ama iyi tamam dedim hiç parada vermedim başladık takipçi satmaya o zaman 1k facebook abonesi 2 tl ye felan kasıyordum.Facebookta 1 Milyon aboneli listelerim vardı birinin facesini eklediğimde 1m abone onun profilede abone oluyordu hatta mark zuckerberg'in 2m abonesi vardı benim 1.2m felan ama süs abonelerdi liste aboneleri paylaşımları görmezlerdi.
Birçok ünlü firmaya takipçi sattım hatta şimdinin birçok fenomeni takipçi alıyordu güzel işti ama aklım çalışmadığı için bi birikim yapamadım çünkü çocuktum 13 yaşında felan banka hesabımda yoktu bende tüm parayı kontörle alıyordum gelen kontörüde wolfteam metin2 ye felan yatırıyordum.Neyse birgün eleman dediki yeni site açıcam
bayipanelim.com diye 250 tl ver devam et eski sitede bayihizmetleri.com du galiba.Bende birşekilde topladım verdim parayı sonra ne site açıldı ne adama ulaşabildim gitti para

Sedat Demirdi galiba adamın adı yıllarca aradım ama hiç ulaşamadım.