Arkadaşlar forumda bir çok kez dile getirdim belki sizler artık benim bu isteğimden bıktınız ama ben ne yazık ki öğrencilik durumlarımdan dolayı söylemekten yorulmadım.

Malum belki bilginiz vardır bu ay bende dahil Türkiye'de çoğu üniversite öğrencisinin bursu kesildi. Gerekeni yaptık fakat bu ay iptal oldu ve alamadım. Zaten günlük hayat ve ihtiyaçlar yüzünden burstan geriye bir şey kalmıyor her ay, geldiği gibi gidiyor.

Aklımda projelerim için bir Google Play Console almak var hep fakat vericek parayı biraz zor buluyorum hatta hiç bulamıyorum, bir tane alıcam diyorum ama faturaların/giderler fln derken elde bir şey kalmıyor. Forumda iyi niyetli yatırımcı arkadaşlar veya elinde fazla bir tane olan bir arkadaş vardır belki o yüzden dile getirmek istedim.

Bir melek yatırımcı veya iyi niyetli bir arkadaş varsa bana bu konuda yardımcı olacak mesaj atarsa sevinirim, yardımları unutulmayacak ve yeri geldiği vakit gösterdiği bu iyi ve yardımcı davranış karşılıksız kalmayacak.

Sadece bu değil elinde bir projesi olan, grafik ihtiyaçları olan, reskin işi olan varsa buna karşılık yapabilirim.