Algoritma çok kez değişti yanlış hatırlamıyorsam 12 temmuzda da bir değişiklik söz konusu oldu en yakın tarih olarak ads uzmanım paylaşımda bulunmuştu güncellemeler ne konuda etki edecek diye artık şöyle bir durum var hız indexi diye geçiyor o süreyi 1.5 - 2.3 yapabilecek çıkarsa site sorunsuz index alıyor bunu 1 sitemde başardım 2.3 yapabildim fakat diğer sitelerimde hala başaramadım artık çok fazla şey inceleniyor site açtım bitti diye düşünüyor çoğu kişi ama artık hosting paketlerle çalışılmıyor bile ağırlık oldukça fazla oluyor bu yüzden daha çok yurt dışı tercih etmeye başlıyorum yurt dışı vds De hostingde tüm bu etkenlere dahil etkileşim süresi 3.3 olan siteyi mi tercih edersiniz 11.5 olan mı gibi bir sürü neden sayabilirim mantık da url yapısına dikkat edilmeli güncel içerik girilmeli google botlar gezinmesi gerekiyor adsense kullanılıyorsa gerekli optimizasyonlar yapılması gerekiyor özelliklede görseller optimize edilerek paylaşılması gerekiyor google bot ana sayfaya geldiğinde sitede dolaşırken sitenizde ki örnek footer gereksiz üst boşluğu bile artık hata olarak algılıyor
Siteye her gün 2 tane minimum 500 kelime uzunluğunda özgün içerik giriyorum, site baştan sona tertemiz, hızlı açılıyor güncel tutuluyor. yani saniyesi saniyesine index alsın demiyorum da 10 günde de içeriklerin hepsi index almış olsun artık. Bu arada index alan 2 içerik var yalnızca, ama ikisi de zor kelime olmalarına rağmen ilk iki sayfa da böyle de bir durum var
Robots.txt ve sitemap at hocam bakalım
Bir sorun göremedim ama gözümden kaçan bir şey vardır belki siz bulursunuz, pm attım.