merhabalar hocam kendimden örnek vereyim. promosyon eticaret sitem için konuşuyorum. evde çalışıyorum homeofis. muhasebecim bir arkadasim kendisi evde üretim home ofis olarak vergi levhası açtırdı. bardak baskı ve tsört baskı makınesı sıyah beyaz yazıcı ile vergi dairesi memurunu atlatlık onayını verdi. vergi levhamızı aldık. sonrakı asama heray 250 ile 300 tl muhasebecıme odeme yapıyorum. (toplam) 3 ayda birde ufak vergilendirmeler çıkıyor. satıslarımı gerceklestırıyorum. eve aldıgım her ürünü fiş değil fatura olarak alıyorum (multınet sodxho gecen yerler fatura kesebılıyor.) elektırık su telefon internet adıma oldugundan gider olarak yansıtıyorum. yanı her ay 1200 1700 tl arası gider yazıyorum. kestıgım vergilerin toplamıda zaten 3500 6000 tl arasında oluyor. orada muhasebecı arkadasım olaya mudahale ediyor. kdv acıgım varsa hemen home ofis oldugundan kağıt girişi yapıyor. aynı sekıl kdv fazlam oldugundada başka mukellefler için aynı olayı benden onlara giriş sağlıyor. saglam bır muhasebecınız olursa kdvden korkmayın. tabı en önemlısı homeofis olması cunku evdeki tüm giderleri yazabiliyorum. (çocuk ürünleri hariç.)