Merhaba Arkadaşlar Kurucu ve ilk mail nedir? ,
İki türde işe yarar ve geri alınmak için kullanılabilir .
Peki bu ilk mail nedir ve neye yarıyor?
İlk mail Instagram hesabı oluştururken Kullandığınız maildir.
İlk mail Hesabın Çalındığında Çalıntı formu Geri Almasına yarıyor , Kod ile geri almada çıkıyor veya Instagram ekibi istediğinde lazım oluyor .
Peki kurucu mail nedir ve neye yarıyor?
Kod kapatma'da güncel çıkan mail'dir ve olası bir ilk mail olmadığı zaman kurucu mail geçerlidir.
Ve inanın ilk mail ile aynı görevi görüyor .
Burda önemli olan kod ekranında kurucu mail gözükmesi o mail , ilk mail'de olabilir veya sonradan eklenmiş mail'de olabilir . Eğer hesap çalınırsa daha fazla yardım tıklayıp oradan çıkan ekran'dan kendi kurucu mail ve numaranıza kod Yollanır .
Zaten hesap alırken kurucu mail almanız gerekir ve kod kısmını kontrol edip başka mail veya numara olmamasına bakın bazen öyle sizden geri alabiliyorlar.
Ve zaten hesap aldığınız kişi size sizin vereceğiniz mail ve numarayı kurucu yapması gerekir bu hizmettir. Misal ben hesap sattığım zaman müşterinin verdiği mail ve numarayı kurucu yapıp veriyorum. Mevcut mail adresim ve numaram siliniyor onun ki ni eklediğim için.
Ve Diyelim ki mail değiştirdiniz veya mail unuttunuz yeni eklediğiniz mail 29 günde kurucu olur . Veya işi bile bir kişiden hizmet alarak Max 1 saatte kurucu yapabilirsiniz maillinizi .
Özetlersek eğer kurucu mail ilk mail kadar önemlidir ve yeri geldiğinde kurucu kail ile 2fac,kod ile sıfırlama, kurucu geçme işlemlerinizi yapabilirsiniz .Sadece alacağınız kişiye mailini ve numaranızı kurucu yaptırın yeterlidir...