Sabah annem instagram'da görmüş olayı bana anlatıyor. Özür dilerim ama anneme bile dedimki anne sen sal*kmısın. İnsanların işi gücü yok Türkiye'nin en prestijli e ticaret platformlarından biri olan Trendyol'da çocukmu satacaklar.

Hadi diyelim öyle bir şey oldu, Ben girdim salak gibi 50k'ya bir dolap aldım ve adamlar faturalı bir şekilde bana çocuk'mu yollayacaklar ?
Alan kişi 50K'ya dolap değil çocuk aldığını biliyorsa neden aracı olarak Trendyolu kullansın, Satan adam dolap değide çocuk satıyorsa neden resmi bir kurum olan Trendyol'da bunu kamufle ederek satsın ? Bunlar zaten telefonla bir birine ulaşır.

Ben hiç inanmıyorum böyle bir şey olduğuna. Muhtemelen işin içinde başka bir şey çıkar. Ben Trendyol olsam benim hakkımda böyle sal*kça paylaşım yapıp ticari markama zarar veren herkese öyle bir tazminat davası açardımki bir daha böyle komplo teorilere inanmasınlar.

Başka sitelerde böyle şeyler olabilir, Ama Trendyol, N11, GG gibi sitelerde ürün satarken tüm kişisel verilerinizi vergi numaranızı paylaşırsınız. Bazı arkadaşlarda ciddi ciddi buna inanmış ya vay be...