Beni desteklediğiniz çok teşekkür ederim. Sitenizi canlı olarakta her geçen gün yükseldiğini görmek beni de çok mutlu ediyor. Bol bol hitler dilerim
UgurKeser adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Var olan konularıma SSS ekleyerek arttırdığım hitim son 90 gün;

SSS eklediğim konu sayım; Google Console da SSS sekmesi var, tıklayıp görebilirsiniz sizde kendi sayınızı.

nedense r10 da SSS hakkında çok bilgi yok,bilenlerde bilgi vermiyor. SSS'lerin eklenme günü ile hitlerin artma tarihini karşılaştırabilirsiniz. Arkadaş SSS konusunda r10 da en bilgili kişilerdendir ++ onun yönlendirmesi ve eklentisiyle bu başarıyı yakaladık.

Snippetlerin eskiyeceğini öngörmüyorum. Adeta velinimet FAQ snippetlerinde sizden özgün yazılar istiyor Google, o yüzden ne kadar tatmin edici olursanız soru cevaplarınızda o kadar meyvesini yiyebilirsiniz.
bondcemil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eskiden etiketlerin önemi fazlaydı. Özellikle 2010'dan önce bir yazıya 20 tane etiket eklerdik Sonra google bunun spam olarak kullanıldığını düşünüp etiketlerin önemini azalttı. Şimdi bu snippetleri görünce bu aklıma geldi. İleride yine bunun etkisini azaltabilir. Etiketlerde olduğu gibi suistimale açık olarak görüyorum şahsi fikrim olarak.

Tabi şimdi için güzel bir paylaşım, teşekkürler.