Seker adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Burada bir sene daha yks ile çaba harcamak istemiyorum o bahsettiğiniz sınavlarıda 6 sene okuduktan sonra geçeceğimi düşünüyorum 6 sene okuyup gerekirse burda 1 sene daha hazırlanırım sıkıntı değil. Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim
Rica ederim ama ben denklik sınavlarını kastetmedim. Onlar ayrı bir problem. Benim kastettiğim fakülteye başlayınca gireceğin sınavlardı. İngilizce eğitimine ağırlık versen ilerde daha iyi bir doktor olursun. Çünkü tüm literatür İngilizce.

Sen bilirsin ama inanki Türkiye'deki YKS, öğrenmek için çabalayacağın dillerden daha az efor sarf ettirir sana. Hem iradeni de güçlendirir. YKS'yi zaman kaybetmek olarak görme derim. Çünkü her insanın dil öğrenme kapasitesi aynı değil. Ha dersinki ben 1 senede 1 dil öğrenebilirim ve param da çok. O zaman sıkıntı değil. Git Avrupa'ya. Kültürel olarak da farklı yerler görürsün iyi olur. Ancak sırf YKS'ye girmemek için yurtdışında biton para vererek tıp okumak bana mantıklı gelmiyor. Çünkü her şey anlatıldığı, okunduğu veya görüldüğü gibi güllük gülistanlık değil.

İyi çalışmalar dilerim