Hocam ben Türkiye'de kalıp en iyisini yapmak istiyorum, elimden geleni girişimciliğimi, hayatımı, gençliğimi, hayallerimi bırakmak ve burası için çalışayım diyorum 3-5 kişi ile konuşunca(lafın gelişi) burada kalmak ve bu tarz insanlar için çabalamak çok saçma geliyor. Ben burda gelecek nesillere daha iyi bir dünya bırakmak için çabalıyorum adam 3 günlük dünyaa hehehe diyor salın, aman, sen mi kurtarıcan vb. Tümüyle batık zihniyet var. Şimdi söyleyeceklerimi siyasete katmak asla istemiyorum ancak sizi şu kadarını söyleyeyim bu ülkede bir tarikata bağlı milyonlar var ve bu tarikat tarafından bağlı olanın olanı bağlı olanlara hangi partiye oy verileceğini söylüyor bunlar ona veriyor, daha ben ne yapayım bu kişilere size soruyorum cidden çok üzülüyorum maalesef kurunun yanında yaş da yanıyor derken o kuru olarak gördüğüm yaşıtım gençlerde yanmaktan kendini zor kurtarıyor.

Şimdi burda kaynak vb. İsteyenler olacak kaynak bizzat yakınlarım olaylara birinci ağızdan duyup görüyorum gerçekten diyeceksiniz düşünme yetisi yok maalesef yok sanırım bir bildiği mantığında ilerliyorlar