http://www.hausdent.com.tr/tr/hizmet...z/periondoloji periondoloji Uzmanı : Uyuşturup oradaki 2 apseyi ve dişi kazıdı sanırım tam anlayamadım acı çekmekle meşguldum o sıra

ve bir'de sanırım diş taşı temizliğine benzer bir işlemde uyguladı.
Hocam diş konusunda çok dikkatli olmanızı öneririm. Dişlerime bir araba parası harcadım ve öncesinde çok acı çektim. Size tavsiyem güvenilir bir diş hekimi bulmanız. Genelde diş hekimleri uğraşmak yerine direk çekim yapabiliyor. Hem maddi açıdan hem de uğraşmamak adına. Örneğin benim dişim için sadece dolgu ücreti almıştı. Kanal tedavisi, ilaç vb. şeyler için para bile almadı. Kısacası dişinizde bir problem, ağrı, hassasiyet sorunu vs. yoksa çektirmemeniz taraftarıyım.
Diş etiniz için de Curaprox marka yetişkin diş fırçası önereceğim. Diş etlerim çok hassastı ve dönemsel olarak apse problemim vardı. Bu diş fırçasının çok faydası oldu. Geçmiş olsun.
Diş'de normalde bir ağrı yok hassasiyet sorunu yok. Fakat sol azı dişi olduğu için o tarafı kullanamıyorum. O tarafla bir şey yediğinde diş etine geliyor ve o zaman acı ve ağrı yapıyor. Dolgu'da gerekiyor bu diş için bu diş eti sorunu düzelse dolgu'da yaptıracağım önceki dolgu açılmış çünkü. Doktorlar Dişin Kanalı için sorun gözükmüyor demişlerdi.