oflibaba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2017 yılından itibaren kripto al sat yapan birisi olarak piyasada çok fazla bot gördüm. Günün sonunda bot trading ile para kazanan ben daha görmedim. (Global piyasanın efendisi olan GUNBOT dahildir buna)
Ekran resmi olarak paylaştığınız sıradan hangi tarih aralığı belli olmayan ekran görüntüleri. İşlem geçmişi paylaşınız. Botun yaptığı trade işlemleri paylaşın.
Bot hangi borsalarda işlem yaptığı hakkında bile bilgi vermemişsiniz. . Ne kadar hacimli coinlerde işlem yapıyor. İşlem yapmak için coin seçme imkanı oluyor mu?

Çok yüzeysel bir konu olmuş. Konuyu baltalamak istemiyorum ama 3 aylık bir üye olduğunuzu da göz önünde bulundurarak 1 hafta değil 1 gün bile deneme sürümü yaptırmayan bir yazılıma para yatırmadan önce r10.net üyelerinin temkinli olmasını tasviye ederim.

Umarım eleştiriye açık birisindir

iyi çalışmalar
Selamlar, açıkçası bu sistemi artık satmayı düşünmüyoruz, ama sorularınıza cevap vermek isterim, konuda göreceğiniz gibi dünya çapında işlem yapan bilinen tüm borsalarda işlem yapabilirsiniz, evet bir gün bile deneme süresi yok çünkü piyasada hicbirseyi bir günde göremezsiniz, e malum her deneme için bir server açılacak ve bir hizmet verilecek bunuda biz kendi cebimizden neden yapalım, siz bazı botlar kullandiginizi söylüyorsunuz, önemli olan kullandığınız bot değil, strateji ve optimizasyon, son olarak üyelik tarihinden dem vurmussunuz, e her şeyin bir başlangıç noktası var değilmi, 100 yıllık üye olsam sizin için değişen bişey olmaz eminim. Yorumunuz için tekrar teşekkürler, ama görünen oki bu denli her seye karşı ve güvensiz bir topluluğa hizmet vermek ciddi sinir sistemi isteyen bir konu. Bu yüzden botun kiralama hizmetini şu andan itibaren durdurmuş bulunuyoruz. Forum içi ve dışından hizmetini almış olan arkadaşların hakları bakidir, sadece yeni kiralama yoktur.
Tesekkurler