KuleliAjans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
13 yaşından beridir r10'da bulunmak istiyordum. Bu forum bir çok kişinin girmek istediği fakat girmenin zor olduğu bir yer olarak sürekli gündemdeydi. Hafızam da da öyle yer etmiş.
Hatta foruma kayıtlı değilken bile ticaret yapıp, birşeyler satın aldığım zamanlar oldu.
Fakat son zamanlarda o kadar garip konular görüyorum ki yani sanki birçok kişi bu forumun değerini, nasıl bir forum olduğunu anlamamış gibi bir kafa yapısına sahip.
Özellikle "Off-topic" ya da "Maxi-Geyik" ya da polemik yaratan konular açmak için üye olmuş kullanıcıların bile olduğunu düşünüyorum.

Mesela yine forumda gördüğüm bir konu var. "Erkek adam cebinde bıçak taşır mı" gibisinden. Konunun gerekli/gereksiz tarafını bir yere bırakıyorum asabi kardeşimiz konuya yazanlara da agresif bir şekilde cevaplar vermiş. Yani ben bu ve bunun gibi olayların ticaretleri bile etkilediğini düşünüyorum.
Önceden daha çok ilgi gören ticaret konuları şimdi böyle konular olduğu için sekteye uğruyor. Çoğu kişi o konulara mesaj yazarak / tartışarak vakit kaybederek ticaret konularını göremeyebiliyor.
Elbette hayatımızda yaşadığımız konuları, gülünç olayları ne bileyim pozitif, negatiflikleri paylaşmamızda yanlış birşey olmadığını düşünüyorum fakat bir kullanıcının 50 konusundan 35'inde off-topic ya da maxi-geyik konuları varsa bence bu iyi bir şey değil.

Zaten donanımhaber, forumtr vb. forumlardan farkının da bunun olduğunu düşünüyorum. Bazı sorular sanki kizlarsoruyor.com 'da sorulacak sorular gibi geliyor.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Ne güzel değinmişsin kardeşim. Yani bugün böyle bir konu açsaydım aynı şekilde noktasına kadar belirtirdim Maalesef tüm dediklerinde haklısın.