Kwelia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam diş ağrısını Allah düşmanımın başına vermesin, gerçekten çok zor bir durum. Kesin çözüm tabi ki bir diş hekimine gidip tedavi olmak ama şuanlik geçici bir çözüm arıyorsan eczaneden apronax fort al emin ol diş ağrını baya hafifletecektir, yalnız aç karnına içme biraz güçlü bir ilaç mideni bulandırmasın. Geçmiş olsun.
Bedir_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Randevu alınmıyor ama dış hastanesi açık. Gidip göstere bilirsiniz.
GreedMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konu başlağını gördüğüm an sanki dişim yeniden sızladı Allaha şükür kafamı ağrıdan duvarlara vurduğum dönemler geçti, hele dolgu yapılırken o koltukta baş yuıkarı beklemeler
Lederheld adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dolgunuz erimiş, kırılmış olabilir en kısa sürede gidin sabah erkenden

Ağrısı için de karanfil çiğneyip oraya karanfil basabilirsiniz, alkol ile aranız iyiyse alkol de basabilirsiniz hatta içebilirsinizi bile
hibravez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynı durumu yaşıyoruz hocam yukarıdaki bir arkadaş bahsetmiş Apranax Fort (550 Mg 20 tablet) alın eczaneden günde sadece 1 defa kullanmaya özen gösterin her ağrıdığında alıştırmayın bir süre idare eder sizi kullanmadığınız evinizde dursun buzdolabına atın ne olur ne olmaz. Ben içtikten 20 dakika sonra etkisini gösteriyor ağrı yavaş yavaş geçiyor ancak bu geçici çözüm. Doktora gitmeniz lazım, şu ortalık düzelsin ben de gideceğim. Geçmiş olsun.
THK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
banada böyle denk geldi dişin oyulduğu yerde bazan çamaşır suyu ile tam yıkamadıkları için partükül atık çürük kalıyor yeniden çürüyor sonra dolgu diş düşüyor. çoğu dişçi dişi kurtarma derdin de değil vallaha geçmiş olsun dolgu üstüne yemek yerken baskı uygulama sonrasında dolgu oynayıp diş tamamen çürüyecek
yavuzk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Iltihap olup olmadigini anlamak icin eger dis alt kisimda ise cenenin alt kismina o disin oldugu yere parmaginla bastir agri varsa iltihaptir. Eger ust taraftaysa damagin olabildigince ust kismina parmaginla bastirip anlayabilirsin muhtemelen. Eger iltihapsa cok dindirecek bisey yok uyusturan jel kremlerden baska.

Eger kirik veya acik bi noktadan hava alip agri yapiyorsa sakiz cigneyip iyice yumusattiktan sonra disin etrafina tamamen kapatip bi nuddet sonra faydasini gorursub.

Birde askerde disimi cekmesinler diye muthis agri veren bi teknik uyguladim. Agri bolgesine tuz basicaksin sonra buz gibi ssuyu uygulayip agriyi tavan yaptirip sinirlerin uyusmasini saglayabilirsin. Ama kalp sagligin yeterince yerinde degilse ve kalp ameliyati olmus kisilere pek tavsiye etmiyorum bu teknigi.
MelihKabak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam öncelikle geçmiş olsun. Geçen hafta dolgulu dişim sızlamaya başladı sebebi ise dolgu altının iltihaplanmasıydı. Ben de randevu bulamadığım için dişçim bana ağrı kesici olarak "Arveles" kullanmamı önerdi. Yan etkilerini araştırarak ilaç hakkında bilgi alın derim 10-12 saat ağrımı dindiriyordu.
silver29 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun geçen sene bu zamanlarda başlamıştı sorunlarım hepsini özele yaptırdım 2-3 bin tl bir rakam verip ufak görünen şeyler bile ileriye yönelik önlemler alnmalı yılda en az 1 kere kontrole gidilmeli kocaelide diş yerleri açık devletin ama pandemi sürecinden dolayı her hasta çıkışı odalar dezenfekte vs derken belki günde 5-10 hasta alıyor bir doktor
Kaiser adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yakınında diş fakültesi varsa bi araştır hocam açık mı değil mi, ben genelde hep fakültede yaptırıyorum devlet hastaneleriyle uğraşmıyorum çok daha iyi oluyor.

Ağrı için bi-profenid tavsiye ederim. Geçmiş olsun
Hepinize çok teşekkür ederim, Allah razı olsun. 🙏