Merhabalar, 2020 girişine yakın kurumsal e-ticaret firması kurup e-ticaret sitesi kurmuştuk fakat firmamızı kapatmamız sonucu sitemiz boşa düşmüştür.
Sitemizin açılış tarihi : 28.12.2019
Bitiş tarihi : 8.12.2020
Web sitemizin içinde telefon aksesuarları yüklüdür, Rahat 300 adete kadar ürün eklidir. Ürün grafikleri eş değer boyutta olup açıklama kısmı ve modeller elle tek tek girilmiştir. Tüm başlıklar dahil
Domain isminiz : 3+2 olmak üzere / cep38.com ismine sahiptir. Herhangi bir seo yapılmamıştır, sadece facebook üzerinden reklam çıkılmıştır.
Global dünya sıralamasında : 2.572.381
Türkiye sıralamasında 35.000 bini görmüştür.
Firmamızı kapatsakda sitemiz üzerinden ürünleri görüp halen alışveriş yapmak ve sipariş vermek isteyenler oluyor, bazende sitemize üye olup sipariş geçenler oluyor.
NOT: Site üzerinden herhangi bir satış yapılmamıştır, sadece dükkanımızda olan ürünleri site içerisinde barındırıp toptan & perakende satış yapmaktaydık.
Tam hatırlamıyorum ama firmamızı kapattıktan sonra yada web sitemizi kuruktan 1-2 hafta sonra " Kayseri " de sitemizin adına dükkan açmışlar. Dükkan bizim sitenin ve kapanan firmamızı dahilinde temsil etse bile çoğu zaman google'den direk cep38 yazıldıgında bizim siteden bizim numaraları arayanlar ve alışveriş yapmak isteyenler olmaktadır. Web sitemizin adına açılmış olan dükkan e-ticaret sitelerinden ve pazar yerlerinden mağazaları vardır.
Sitemizin ismine ait dükkan açılması durumunda bizim firma ve site önde geldiği için telif yada herhangi bir durumu söz konusu değildir.
Web sitemiz php yazılımına sahip olup hosting'i başka bir firmada toplu şekilde durmaktadır, alacak olan kişi kendi hosting'ine aktarabilir.
|||
Alacak arkadaş web sitesini ve alan adını değerlendirebilir, ister içerik olarak ister alan adı olarak. Web sitesi telefon aksesuarlarına hitap etmektedir, istenilen durumda baştan sonra 0'dan eticaret sitesine çevirebilirsiniz.
Web sitemiz için adsense başvurusu yapmadım gereksiz diye, eğer adsense isteyen olursa başvuru yapabilirim duruma göre geledebilir gelmeyedebilir.
E-ticaret yada kurumsal firma kuracak arkadaşlar için yerine oturmuş ve hazır düzene sahip bir web sitesidir. Alan kişiye tedarik ve çoğu ürünlerde referans olarak yardımcı olabilirim.
Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun diliyorum.
Alan adını değerlendirebilir ve kullanabilirsiniz.
Fiyat bilgisini belirtmedim. Sitenin yazılımı ortada domain ismi ortada araştırma yapıp değerlendirerek pm'den yada 0551 127 85 26 numaradan tekliflerinizi sunabilirsiniz.
Takas edilebilir.