Hocam insanlar sana net bir rakam verilmez dediği halde soruyorsun bazı soruların cevabı belirsizdir. Bunu hiç bir zaman denemeden bilemezsin.
Örneğin evlilik; o kadar masraf, yılların gitmesi vs derken insanlar boşanıyor. Hani biri çıkıp gelse konu açsa bu kadınla evlenilir mi? 10 sene evli kalır mıyız sorusunu sormak gibi bir şey.
Burada kimse senin o evlilikte mutlu olup olmayacağını bilemez. Bazı şeyleri denersin.
Bugün çok kaliteli oyun yapıyorsun tutmuyor ama. Mesela ben örnek vereyim. Paramanya oyunu. Gelişmişliği, senaryosu, oynanışı filan bana göre play store için gelmiş en harika 5 oyun arasında yerini alır. Bu derece genişliği, derinliği, grafikleri, yetenekleri olan bir oyun yok oldu.
Lakin basit bir küp üstüne küp bindirmece oyunu aylık 1 milyon dolardan fazla kazandırıyor.
Şimdi bu değişken belirsizliğinde biz sana ne diyebiliriz?
haklısın hocam fakat bu işe girmeden bu işin riski nedir ne kadar kazanabilirim gibi şeyler insanın aklına geliyor öyle inanılmaz bir param olmadığı içinde o olaya yatırdığım parayı kazanabilir miyim ? düşünüyorum