Webaski adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@Empat; Hız Optimizasyonu Paketleri - Uçuşa Geçmeye Hazır mısınız? | Şirketimden Adınıza Fatura Kesiyorum - Açtığınız konu başlığında Şirketinizin olduğunu söylemişsiniz Size çıkmasına üzüldüm malesef ki ama yapacak bişey yok
Merhaba.
Öncelikle çekiliş için teşekkür ediyorum. İnsanları tanımadan yargılayan insanoğlunun -en azından- birkaç üyesinin ön yargısını kırmak için birkaç cümlem var. Bir süredir freelancer olarak düzensiz bir gelirle çalışıyordum. Bir ihtar üzerine -malum vergiler- için şahıs şirketi kurdum. Tıp açısından bakılırsa engelli düzeyinde bir yazılımcıyım. Birkaç ticaret konum ve mecburi olarak kurduğum şahıs şirketim olması maddi durumumun iyi olduğu manasına gelmiyor. Aslında gelebilirdi, fakat ne yazık ki gelmiyor. Çünkü, sağlık sorunlarım sadece bir kanser veya bir kemoterapi düzeyinde değil. Hatta kanser veya kemoterapi bile değil! Hayatımın geri kalanını etkileyen ve net bir tedavisi olmayan birden fazla sağlık sorunum mevcut. Sabah akşam içtiğim ilaçlar, günde 4 kez belirli zamanlarda kendime vurduğum iğneler ise ayrı mesele. Bunlar hayatımda ve hedeflerimde çok şeyi kısıtlıyor. Özellikle fiziki olarak... Koşamamam, futbol vb. hareket gerektiren sporlarla ilgilenememem, hatta bir saatlik yürüyüşün bile tüm enerjimi sarfetmesi, daima eğilmekte zorluk çekmem gibi. Bana manevi olarak tek destek olan ise, bir akrabam ve bahçede beslediğim kedilerim. Maddi olarak düzenli destek olabilecek veya yeterli derecede destek olabilecek birisi yok hayatımda. Profil fotoğrafıma gelirsek, profil fotoğrafım 4 yıl önce çekilmiş bir fotoğraf. Hedeflerim arasında sağlık olarak kendimi kurtardığımda yeni bir fotoğraf çekinmek var. Gelgelelim demek istediğime. Bu çekilişi kazanmayı hiç ummuyordum. Ama sonuç olarak kazanan 3 üyenin birisi oldum. Bu çekilişteki şansımı güzel dostlarıma devredeceğim. Antalya sıcağında n11'den alacağım ödül maması onlar için muhteşem olacak. Kim olduklarını tahmin edebiliyorsunuzdur. Edemiyorsanız Facebook profilimden fotoğraflar bölümüne bakın. Ortalarda biryerlerde onlara rastlayacaksınız. İpucu: 4 ayak üzerinde hareket ediyorlar.

Not: Demagoji yapmakla itham edenler elbet olacaktır. Kimseye gerçeği kanıtlama gibi bir isteğim yok. Hatta hiç olmadı. Facebook hesabımdaki birkaç arkadaşım yakından biliyor, diğerleri ise nadiren yazdığım felsefe/edebiyat konusunda hayattan kesitler içeren makalelerimi ve şiirlerimi okuyarak bir şeylerin ters olduğunu anlayabiliyor(dur). En azından ben öyle sanıyorum. Ancak demagoji yaptığımı iddia ederek bu yanıtımı farklı ortamlarda paylaşmaya ve karalama kampanyası yaratmaya çaba gösterecek olanlar için sunabileceğim iki seçenek var. Görüntülü görüşme ile iğnelerimi, ilaçlarımı gösterebilirim ve enabiz hesabımdan ekran görüntüleri atabilirim. Eğer bunu isteyecek kadar insan canlısı olmazlarsa ve bu yanıtımı kötüye kullanmayı denerlerse yasal haklarımı kullanmak zorunda kalabilirim.