İçişleri bakanımız Süleyman Soylu'nun kayınpederi vefat ettiği için Coşkun bey acil olarak bu sabah Samsun'a cenazeye geldi.
Kendisini havalimanından özel aracımla alabilebileceğimi ve Bafra'ya götürebileceğimi söyledim. Bizzat havalimanına giderek karşıladım. Samsun Havalimanından Bafra'ya yolculuğumuz başladı. Yaklaşık 1,5 saat sürmesi gereken yolculuk trafik yoğunluğu nedeniyle 2,5 saat kadar sürdü ben de fırsat buldukça kendisiyle sohbet ettim, aramızda geçen bazı konuşmaları sizlerle de paylaşmak istedim. Bu arada kendisini yakından tanımak, yolculuk etmek çok güzel bir duyguydu.
Ben: Çoğu kişinin duasını alıyorsunuz bu platform sayesinde evine ekmek götüren kişi sayısı oldukça fazla.
Coşkun bey: Orası tabi ki öyle, ancak bizi sevmeyen kişilerde fazla . Örneğin adam başkalarına zarar veriyor moderatörler kendisi banladıgında bize düşmanıymışız gibi bakabiliyor.
Ben: Sistem yani R10 her koşulda zarar görmeyecek şekilde mi tasarlandı? Diyelim ki bir moderatör olabilir, insanlık halidir bir şeye kızdı ve mesajları, konuları sildi, üyeleri banladı. Bu durumda bir kaç dakika ya da bir kaç saat, ya da bir gün öncesine forum geri alınabilir değil mi?
Coşkun Bey: Tabi ki
Ben: Bazı durumlarda foruma doğrulama ile giriş yapmak zorunda kalıyoruz. Ve o an saldırı geldiğini anlayabiliyorum. Bu saldırıların şiddeti nedir?
Coşkun bey: Her an saldırı alabiliyoruz, özellikle bu saldırıların kaynağı yurtdışı. Bu saldırıları en iyi şekilde engelleyebilmek adına yatırımlar yaptık ve yapmaya devam ediyoruz.
Ben: Gönül isterdi ki sizi Lamborghini ya da Camaro ile karşılayabileyim, ancak elde olan bu

Ardından sizin aracınız var mı?
Coşkun bey: 4 tekerlek olsun, hareket etsin yeterli.
Açıkçası kendisini yakından az da olsa tanımak çok güzeldi, daha çok muhabbetimiz oldu bunları paylaşmak istedim. Kendisi son derece sıcakkanlı. Benim için de ayrı, güzel bir tecrübe olmuş oldu. İsteğimi kırmadığı için teşekkür ederim.