cnazade adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlgili sipariş bizzat kontrol ettim, kullanıcı adınızı paylaşın demekten kastım sizin için değil şu diğer herkesi karalayıp müşteri çekmeye çalışan arkadaşlaraydı.
yanlış anladınız amacım karşı tepki de değil sadece detaylandırmak. Böyle bir şekilde anılmak üzdü.
ben direk sağlayıcıya da ulaştım. Size ticket üzerinden hangi sayfada çekilişte olduğunuzu da bildireceğim ve bu merakınızı bizzat gidereceğim. İçibiz rahat olabilir Türk diye bot satacak Kadar düşmedik. Ki dediğim gibi Türk bot daha pahalıydı kapanmadan önce.

Sizin peşine düşmenize gerek yok biz bu geri dönüşlerle çalışıp çalışmayacağımız sağlayıcılara karar veriyoruz. bir hata varsa belki bizim gözümüzden kaçmıştır fakat sizin dönüşleriniz bizim için önemli. Eğer ki en ufak şüphede bulunursam direk siparişi durdurtup, iadenizi sağlarım tamamıyla birlikte. Bu konuda da merak etmeyin.

@fatii;

Şimdi ticketten de size hangi sayfa tarafından takipte olduğunuzu iletiyorum. Kontrol edin lütfen.

Umarım soru işaretleriniz giderilmiştir. İyi günler dilerim.
Bakın almak istediğim bilgi buydu işte, bunu en başında ben size destek üzerinden yazdığımda bu bilgiyi vermiş olsaydınız böyle bir yazışmaya bile gerek kalmayacaktı. Altını çizerek belirtmek istiyorum bu bir şikayet konusu değildi ve sadece öğrenmek adına açtığım bir konuydu. Hala gelen takipcilerden memnun olmadığımı belirtmekle birlikte bu konunun silinmesi için talepte bulunacağımı belirtmek istiyorum. İyi çalışmalar.