nemesismcy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
-Hocam demişsiniz ki "burada ki çoğu arkadaş bilmeden çok güzel yorum yapmış, arada bir kaç tane böyle hesaplar geldiğini bütün panelciler de biliyor" ben bilmiyordum öğrendim ve daha önce başıma gelmemişti.
-Benim bundan önce ki katıldığım çekilişlerde çekiliş hesabından takip edilir ya da etiketlenirdim. Şuan da kontrol ettiğimde böyle bir duruma da denk gelmedim.
-Amacım şikayet konusu açmak ya da birini şikayet etmek değil öğrenmek. Hemen karşı tepki vermenize gerek yok. Belirttiğim gibi 15 liranın peşine düşmeyeceğim.
-Ayrıca hesabımı neden buradan paylaşıp afişe edeyim onu da anlayamadım. Ben müşteriyim ve sorduğum soru konusunda tatmin edici bir cevap almak istiyorum. Siz destekten bana cevap veriyorsanız o halde hata sizindir. Kalkıp müşterinize "Mesaj atarsanız gerçek kişiler olduğunu anlarsınız efendim" diye mesaj atarsanız burada ben dahil kimse tatmin olmaz.
-İlgili kişi olduğunuz için 191318 nolu siparişi kontrol edebilirsiniz ve gelen son takipcileri görebilirsiniz.
İlgili sipariş bizzat kontrol ettim, kullanıcı adınızı paylaşın demekten kastım sizin için değil şu diğer herkesi karalayıp müşteri çekmeye çalışan arkadaşlaraydı.
yanlış anladınız amacım karşı tepki de değil sadece detaylandırmak. Böyle bir şekilde anılmak üzdü.
ben direk sağlayıcıya da ulaştım. Size ticket üzerinden hangi sayfada çekilişte olduğunuzu da bildireceğim ve bu merakınızı bizzat gidereceğim. İçibiz rahat olabilir Türk diye bot satacak Kadar düşmedik. Ki dediğim gibi Türk bot daha pahalıydı kapanmadan önce.

Sizin peşine düşmenize gerek yok biz bu geri dönüşlerle çalışıp çalışmayacağımız sağlayıcılara karar veriyoruz. bir hata varsa belki bizim gözümüzden kaçmıştır fakat sizin dönüşleriniz bizim için önemli. Eğer ki en ufak şüphede bulunursam direk siparişi durdurtup, iadenizi sağlarım tamamıyla birlikte. Bu konuda da merak etmeyin.

@fatii;

Şimdi ticketten de size hangi sayfa tarafından takipte olduğunuzu iletiyorum. Kontrol edin lütfen.

Umarım soru işaretleriniz giderilmiştir. İyi günler dilerim.