cnazade adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şimdi gördüm nereden aldığınızı yorumu önce yazmıştım. Bizzat ben ilgileniyorum şu an siparişinizle. Özellikle gelenleri kontrol ederek size Ticket üzerinden bilgi vereceğim.

burada ki çoğu arkadaş bilmeden çok güzel yorum yapmış, arada bir kaç tane böyle hesaplar geldiğini bütün panelciler de biliyor, genel anlamda takipçilerinize bakıyorum. türk bot data kapalı olmasa Diyeceğim ki karşı Taraf bot atmış.
hesabınıza bot gitmiyor, isterseniz şikayet açın benide etiketleyin ama Fatih memleketine geçtiği için interneti zor çekiyor. Bende sitenin sahibiyim. Beni de etiketleyin tüm kanıtlarla sunayım ve burada haksızca sitenin Adını çekiliş başlığı altında bot gönderiyor gibi göstermenizin şikayetini de ben açtığınız şikayetin altına yazayım.

siz yine genel mana da isterseniz kullanıcı adını yazın buraya Çok bilip Gülen arkadaşlar kontrol etsinler
-Hocam demişsiniz ki "burada ki çoğu arkadaş bilmeden çok güzel yorum yapmış, arada bir kaç tane böyle hesaplar geldiğini bütün panelciler de biliyor" ben bilmiyordum öğrendim ve daha önce başıma gelmemişti.
-Benim bundan önce ki katıldığım çekilişlerde çekiliş hesabından takip edilir ya da etiketlenirdim. Şuan da kontrol ettiğimde böyle bir duruma da denk gelmedim.
-Amacım şikayet konusu açmak ya da birini şikayet etmek değil öğrenmek. Hemen karşı tepki vermenize gerek yok. Belirttiğim gibi 15 liranın peşine düşmeyeceğim.
-Ayrıca hesabımı neden buradan paylaşıp afişe edeyim onu da anlayamadım. Ben müşteriyim ve sorduğum soru konusunda tatmin edici bir cevap almak istiyorum. Siz destekten bana cevap veriyorsanız o halde hata sizindir. Kalkıp müşterinize "Mesaj atarsanız gerçek kişiler olduğunu anlarsınız efendim" diye mesaj atarsanız burada ben dahil kimse tatmin olmaz.
-İlgili kişi olduğunuz için 191318 nolu siparişi kontrol edebilirsiniz ve gelen son takipcileri görebilirsiniz.