GÜNCELLEME 11.09.2020
ARACIMIZI TESLIM ALMAyA GELDIK
https://youtu.be/3ubIk-QwlBk
SUBAT AYINDA BASLADIK r10 a üye oldum... sitelerimi geliştirdim.. Kendi kendime dedimki adsense hesabım olsun sitelerden para kazanayım... derken alım satım gelirli site onaysız site ,,17 sitem oldu 3 unu aldığım fiyatın nerde ise 10 katına guzel fiyatlara sattim tabi gelirli ve onaylı hale getirdikten sonra ,, arkadaşların onay alamiyoruz serzenislerine bakalim kendimi deneyim dedim 4 5 kisinin ücretsiz olarak deneme yaptım 1 hafta içinde hepsi onaylarını aldı .. kendimden emin olmak için 3 4 site daha denedim onlarda olunca TAMAM bu is hizmete açılabilir dedim..BU süreçte ön göremediğim bazı gelişmeler oldu yetisemedim , krize girdim ekip kurdum.. yuzumuzun aki hizmete devam ediyoruz.. Allah'a şükür ki bugün tabi ilk değil , borçlardan dolayı sattığımın yerine ikince el 25-30 aralığında arabamızı aldık..aracın %60 ödemesini r10 net sayesinde karşıladım diyebilirim teşekkür ediyorum
Bu süreçte desteklerini esirgemeyen hizmetleri ile gelişmemize katkısı bulunan 7
@bilgicinitr;
1-Seo Paketi için
@Newyork;
2-Tanıtım Yazısını
@BarisTascioglu;
3-Yayınlama hizmetini
@Öncel Ajans;
4 Conbox makale özgünleştir programı
@apollo1453; hocamdan alındı
5 postjust
@Webuul; hocamızdan
6. Ultra mega Seo Hizmeti
@Güngör; hocamızdan dün alındı.
7.
@chaatlaax; hocamizin sitesinden makaleler alindi 120 den fazla
8,
@TahsinCetinkaya; Hocamızdan hızlandırma reklam yerleşimi cpu vb hizmetler alında
ayrıntılar
9. News kayıtları
@AhsMedya;
10.Forum tanıtımı ve seo için tüm paketleri uygulandı
@bilgicinitr;
20.07.2020 GELİSMELERİ....
unuttuklarim var ekleyecegim.. arabadayim

)
LINK YUKLENIYOR.. Hazirim yazin

)
10 - 15 AĞUSTOS GÜNCELLEME

)
KARARIMIZI VERDİK VE R10 Sayesinden aldığımız ilk aracı takasla üzerine nakit almıştık. ikinci aracı da satışını verdik ve gelen nakit ile peşinatı ödeyerek 36x2400 seklinde bu araca basvuru yaptık onaylandı 01 eylülde insallah teslim alacağız
TEŞEKKÜRLER
R10.NET
Çoskun beyin de yorumlarını görmek güzel
@sercanketenoglu; dostum alacağım araç peşinatında eksiğim var dedim ikiletmeden gönderdi kendisine teşekkür ediyorum.))
Ve aracimizi teslim almaya geldik bursadakia rkadaslsra selamlar 11.09.2020