nemesismcy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@fatii; adlı kullanıcının paneli olan ve referanslarını gördüğüm smmturk.net üzerinden "💎[PRO+2] İnstagram %100 Türk Çekiliş Takipçi |Max 1.5K| 12-24 Saat içinde başlar " adlı servisinden işlem yaptım.
şimdi gördüm nereden aldığınızı yorumu önce yazmıştım. Bizzat ben ilgileniyorum şu an siparişinizle. Özellikle gelenleri kontrol ederek size Ticket üzerinden bilgi vereceğim.

burada ki çoğu arkadaş bilmeden çok güzel yorum yapmış, arada bir kaç tane böyle hesaplar geldiğini bütün panelciler de biliyor, genel anlamda takipçilerinize bakıyorum. türk bot data kapalı olmasa Diyeceğim ki karşı Taraf bot atmış.
hesabınıza bot gitmiyor, isterseniz şikayet açın benide etiketleyin ama Fatih memleketine geçtiği için interneti zor çekiyor. Bende sitenin sahibiyim. Beni de etiketleyin tüm kanıtlarla sunayım ve burada haksızca sitenin Adını çekiliş başlığı altında bot gönderiyor gibi göstermenizin şikayetini de ben açtığınız şikayetin altına yazayım.

siz yine genel mana da isterseniz kullanıcı adını yazın buraya Çok bilip Gülen arkadaşlar kontrol etsinler