yeni girdim sayilir denemek icin bir adet pinterrst hesabi olusturdum, icerisine biraz gorsel attim ve baslangic icin guzel hit geliyor diyebilirim. Ardindan bir subdomaine entrgre ettim. Su asamadan sonra adsense ile calismak istemiyorum acikcasi. Propellarads deniyorum 2-3 gundur tık olmasina ragmen kazanc yok, tavsiye edeceginiz , sizlerin kullandigi adsense harici bir reklam agı varmidir. Tesekkurler simdiden
Önce biraz para harca, bedava öğrenmeye çalışmak sana daha çok kaybettirir. Ama biraz para harcarsan daha az kaybedersin.
(Öğrenene kadar çok zaman geçer, boşa geçen zaman nakit kaybıdır. Bir iki kez para harcarsan cebinden para çıkar ama zaman kazanırsın. Kazandığın zamanda harcadığından daha fazlasını kazanma ihtimalin var)
Konu takip+ ama insanlar bu işleri paylaşmıyorlar genelde bu kategoride bir bilgi saklama durumu var eğitim satarak para kazanmayı tercih ediyorlar sanki
Haksızlık ediyorsun Berkan. Kategoride bilgi paylaşan, bir çok değerli üyemiz var. Okuduğunu anlamak, postlardaki ayrıntıları yakalamak gerekiyor sadece