Iphone 7 kullanıyorum, 4 Yıl oldu ve inanılmaz memnunum. İşim gereği sosyal medya + 20 den fazla mail adresi ve sürekli tarayıcı tarafındayım. Oyun oynamıyorum fakat 1 günümü rahat çıkarıyor. Türkiye'de Telefon almak artık çok sıkıntılı bir hal aldı. Reisinde dediği gibi bizim kaynağımız Milletimizdir. Avrupada 900 dolara satılan telefon bizde 12-15K Seviyelerinde. Dolar farkı desen oda değil. 2 Yıldır üzerine koya koya vergiler aldı başını gitti. Araba alır gibi, 1 tane kendine 1 tane de devlete alıyorsun. Onun için seçimler burada çok önemli. Doğru telefonu alıp 5-7 yıl kullnabilmek gerekiyor.

Ben bugün bir telefon alsam kesinlikle Iphone 11XR alırdım sanırım. Daha önceden hep android telefonlar kullandım. Samsung, Lg, Huawi falan flilan fakat en fazla benim tempoma 7-9 ay dayanabildi. 1yıl ilk günkü performans ile çalışanını görmedim. Sonra Iphone'na şans vermek istedim. Fiyatından dolayı almıyordum nasıl ollsa buda bana dayanmaz diye fakat 4 Yılı devirdim Iphone 7 ile ve bugünkü performansına bakarak önümüzde 2 Yıl daha olucağını görüyorum. Hem Performans hemde işlerin verimliliğini arttırıyor. Diğer türlü kasan bir telefon ile maillere bile bakmak istemiyorsun resmen işkenceye dönüşüyor.