Merhaba arkadaşlar tamamen kendimi geliştirmek üzere bir projeye başlıcam amacım wp ve adsense google hizmetlerini falan detaylı öğrenmek için bir blog sitesi açmayı düşünüyorum şimdi ilk başta amacım premium wp theme yada herşeyi ücretli alarak maliyeti yüksek tutmayı düşünmüyorum sitede çok bilgili tecrübeli arkadaşlarımız mevcut bu konuda bana bir yol haritası belirlememe yardımcı olurmusunuz örnek olarak hangi wp temasını kullanmalıyım ücretsiz olarak. Sektör ve kategori olarak nasıl bir başlangıç yapmalıyım bu spin programlarını kullanırsam yararını zararını anlatırmısınız çünkü daha önce öyle seo uyumlu makale yazmadım kendimde ilerliyen zamanlarda makale oluşturcam ama spin programlar ilk başlarda yeterli olurmu yada kullanmasam dahamı iyi olur. Birde ilk amacım guzelhost'tan Wordpress host paketlerinden WP Mini paketinin 3 aylık olarak satın alıp 1 adette domain satın alacağım sonrasınra tema seçimi ve sektör kategori seçimi yapacağım sonrasında grafik tasarım bilgim var php html css bilgimde var temada ufak tefek özelleştirmeleri rahatlıkla yaparım. Ama Wordpress'e dair çok bilgim yok hangi eklentileri kullanmam gerekli Yada Kurulumlardan sonra sitede ne gibi ayarlar yapmalıyım Google'un hangi araçlarını kullanmalıyım bu konuda bana yardım edecek herkese çok teşekkür ederim bu konu eminim forumda bir çok arkadaşada faydalı olucaktır yardımlarını bekliyorum...