Hocam kendine yatırım yapacaksın ve mümkünse eğer ülkemizin içinde olan şartlara bağlı olan işler değilde tamamen yurtdışı etmenlerinin etkin olduğu işlere yönelmek gerek, elimde sermaye yok diyorsan elinde olan zamanı nasıl değerlendireceğin sana bağlıdır, Şuan hali hazırda bir işin var ise akşamları eve geldiğinde kendine her gün yaratacağın 1 saat ile bir çok şeyi yapabilirsin her gün 1 saat ile teknik analiz temel analiz nasıl yapılır videoları izleyebilirsin 6 ay bile olmadan bu konuda grafikleri okuma yetisine sahip olabilirsin ben kripto para veya borsa ile ilgilenmek istemiyorum diyorsan bu öğrendiğin teknik temel analiz doğrultusunda sosyal medya mecralarda analizlerini paylaşırsın bir süre sonra takipçilerin olacaktır öğrendiğin eğitimin yeterli olduğuna inanıyorsan takipçilerine özel eğitim verebilirsin bununla uğraşamam bildiğimi anlatma konusunda iyi değilim diyorsan borsaların refli hesaplarını paylaşabilir orada işlem yapanlar sayesinde kendine pasif gelir elde edebilirsin.

Günlük 2 saat ayırabilirsen yanına ingilizce ekleyebilirsen veya translete ile derdimi anlatım diyorsan grafik analizlerini ingilizce'de yaparak yeni refler bulabilirsin günde 1 saat disiplinli çalışırsan bir çok zorluğun sona erdiğini görebileceğine inanıyorum benim verdiğim kripto para borsa ilgi alanınıza girmiyor ise kendi ilgi alanınıza göre 1 saat kuralı ile kendinize yatırım yaparak karşılığınızı alabilirsiniz