MertBalci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gördüğüm en detaylı, ücretsiz php eğitimi; https://www.btkakademi.gov.tr/portal/course/php-6509

Çok teşekkürler değerli yorumunuz için görüp kayıtsız kalmayarak bilgi paylaştınız

Mdgn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kesinlikle Tayfun Erbilen'den öğrenmenizi tavsiye ederim Emrah Yüksel'in kursu çok yüzeysel ve çok eksik kurs sonunda bi çok eğitmen büyük ölçekli projeler yapıp tüm eğitimi yerinde kullanarak gösteriyorlar tabi php den önce html css öğrenip az buçukta jsyi incelemenizde fayda var

bana linkini atabilir misiniz ve iletişimde kalabilmemiz için eğer vaktiniz varsa profilimde ki whatsapp numarasına lütfen yazar mısınız

emreires adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Udemy vs. bir yere kadar götürür. Sürekli güncel kalmalı ve yeniliklere uyum sağlayarak, çok pratik ve çok proje yapmalısın. İlk başladığım sıralar kendimi denemek için tüm sektörlere ayrı ayrı, farklı farklı scriptler yazmıştım. Sadece kendimi denemek için

Bol bol proje, bol bol pratik...
Haklısınız süreklilik önemli , o yönden dert etmiyorum çünkü seviyorum sosyal medya vs işlerle uğraşmayı aşkla yapıyorum buna da o gözle bakarak yaklaşıcam