Merhabalar, Nasip olursa 1 Aylığına antalyaya gitmeyi düşünüyorum önerdiğiniz bi yer var mı birisi alanyaya git diyor biri merkez iyi diyor biri Başka bi yer diyor
Kafam Allak bullak çok daralıyorum darlanıyorum çıkıp bi 1 ay geziyim diyorum Antalya da oturan r10 üyelerine sormak istedim Antalya içi önerdiğiniz bir yer var mı
Gezilecek çok yer var, 1 ay kalacak iseniz bence sadece 1 yerde kalarak gezmeniz zor, örnek merkezdrsiniz, kaş kalkan saklı kent kanyona gitseniz 3 saat gidiş 3 saat geliş 6 saatiniz gider, zevk almazsınız,
Ben olsam 3 e bölerim antalyayı, doğu, merkez ve batı şeklinde,,,,
Doğu da otel tatili yaparım, alanya civarı gezersiniz, sonra mavavgat, side, aksu gezersiniz,
Merkezde otel, birçok yer var, şelaleler, konyaaltı, lara, suluada vb deniz turu, phaselis, kemer vb neyden hoşlanıyorsanız onu planlayın,
En son kaş kalkan villa tatili
Kaş a giderken kekova, çıralı, adrasan vb birçok yer var, konaklayıp geçebilirsiniz, bungalow, çadır kamp vb şeyler yaparsınız,
Ne sevdiğinize bağlı açıkcası, yazsam çok yer var, gitmeden google da araştırın, sevebileceğiniz aktivitelere göre planlayın,
İyi tatiller