Kaç haftadır araştırıyorum. Elde ettiğim bilgiye göre bir ara Vodafone'nun Superbox'a rakip olarak çıkarttığı VBox varmış. Ancak cihaz yetersiz geldiği için yeni abone alımını durdurmuşlar. Geçenlerde Vodafone bayisiyle görüştüğümde verdikleri bilgiye göre 15 temmuzda yeni abone alımlarını tekrar aktif edeceklermiş. Üstelik fiyatta da indirime gidilecekmiş. Eski paket fiyatı 109 lirayken, yeni kampanya fiyatı 99 lira olacakmış. Bu arada sınırsız fiyatı bu. Şayet söylendiği gibi olursa, Türkcell Superbox'a büyük bir darbe indirecek Vodafone. Bu arada birde Fıratnet diye bir internet hizmeti daha bulmuştum. Onlarda da Superbox gibi bir hizmet vermiş. Ama onlarda sanırım bölgesel çalışıyor ve bilinirliği az olduğu için fazla inceleme yapmadım.
Ne varsa Vodafone da var aslında

Biraz sağlam alt yapı çalışması yapsalar şu Türkcelli ortadan kaldıracaklar. Türkcell kullandığım kadar bi okadar da Vodafone kullandım diyebilirim. Yıllardır fiyatları çok uygun hem faturalı hem faturasız hatlarda.
Gelişmek yerine hep geriye gidiyoruz

Sonumuz ne olacak Allah bilir.
Superboxlarda çalışanlara dahi indirim yok maalesef

Sadece engelli olanlar ve şehit yakınları faydalanabiliyor. % 25 indirim oluyor.
Türkcell 'in mesleği yıllardır soymak

Yapacak birşey yok. Kendi hallerinde eğlensinler bakalım
Adamın suratına telefonda söylüyorum. Yıllardır milletin kanını emdiniz kuruttunuz milleti diyorum müşteri hizmetindeki kişiye iki kelimeyi bir araya getirip cevap dahi veremedi. Yani Allah'ın bildiğini kuldan saklamaya gerek yok