Alpdagtas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konu amacını yitirdi arkadaşlar ben burada bu işin yasal olup olmadığını yada yasal olarak ne yapılmasını soruyorum sizlere saçma sapan lütfen konu dışı yorumlar yazmayın

sizde hizmet veriyorsunuz ancak vatandaşın birisi tema satış sitesi açmış ve temalar hepsi nu-ll-ed dediğimiz şekilde oradan buradan toplama sizce bu nekadar doğru ve anlamış değilim bu işin Hukuki süreci yokmudur ?
Yasal değil hocam, ben veya siz bir şey yapabilir miyiz derseniz hayır yapamayız. Tema yapımcısının yasal süreç başlatması gerekir sonuçta lisans ona ait ve kullanım hakkı veren kişi de bizzat yapımcısı. Yani ben Google yerine başkasına dava açamam sonuçta. Ha X kişisi bana lisanslı diye dağıtım izni olmadan bir kurulum gerçekleştirirse ve ben bir şekilde mağdur olursam ben X kişisine dava açabilirim bu durumda.

AtamanDms adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam aynı fikirdeyim. Olması gerekenin o olduğunu söylüyorum. Ama demek istediğim şey wp tema 100tlye kuruluyor forumda. Bunun kaynağıda gpl lisans diye düşünüyorum.
Arkadaşta gpl lisans diyince oradan alıntıladım. Ben mi yanlış anlamışım bilmiyorum?
Ben foruma üye olduğum envato satışı yasaktı. Sonra yasak kaldırıldı. Aylardır bu şekilde sanırım?

Yasağın kaldırıldığı ana konuyu bulamadım ama bir konuda kategori moderatörünün yazdığı mesajı alıntılayayım.
@Erhan; hocam bu duruma açıklık getirmişti geçtiğimiz günlerde.
https://www.r10.net/1077566323-post33.html