Merhabalar.
Konu başlığını gördüğünüzde eminim merak edecek ve konuya giriş yapacaksınız
Haddinden fazla giriş olmasını istiyorum konuya lütfen görmesini istediğiniz her arkadaşınızı etiketleyin.
Arkadaşlar normalde hayatım boyunca yapılanı edileni söylemem gizliden yapmak her zaman daha iyidir.
Bu sosyal medyada birçok video görüyorum ALLAH affetsin ama hiç birinin gönülden içten yapıldığına inanmıyorum
Bundan dolayı video vb gibi olayları zerre sevmiyorum hatalıysam yanlış düşünüyorsam kusura bakmayın lütfen.
İnsanlara bir şekilde ulaşılıyor çalıştığım dernek vakıf şahıslar var bir şekilde yardıma ihtiyaç olan insanlara ulaşıyorlar
Yemek,Eşya vb konularında çok şükür herkes olmayana birşeyler yapıyor forumdada buna rastlıyoruz.
Sokakta ki patili dostlarımızı seven var sevmeyen vardır.
Saygım sonsuzdur.
Lakin size en içten yemin ederim ki onlar bizim dostumuz onlar bizim çocuğumuz.
Onlar o kadar aç o kadar susuz kalıyorlar ki biliyorum normal hayatta yaşadığımız sıkıntılardan ötürü aklımıza gelmiyor
Belki günde 50 defa patili dostumuzu görüyoruz.
Vicdanım hiç bir zaman rahat etmeyecektir o yüzden bu sıkıntıyı sizinle paylaşmak istedim.
Sizlerden ALLAH rızası için bir kardeşiniz olarak rica ediyorum sabah işe giderken akşam işten gelince kapınızın önüne 1 kap yemek 1 kap su bırakınız.
Onların bizden başka kimsesi yok.
8-9 yıl oldu
Kirada oturduğum dönem birinci katta kapımızda sokağımızda kediler vardı
Sürekli salam kesip veriyorduk eşim ile daha sonra mama almaya karar verdim ve hergün elimden geldiğince onlara bakıyorduk
Çok şükür yetiştik ilgilendik büyüttük birgün !
Birgün !
O güzel annelerden birisi miyavladı cama geldi camı açtığımızda kış yağmur yağıyor bize sürtündü geliyorum dercesine koştu yavrularının yanına.
Bunu yazarken inanın tuaf oluyorum söylerkende.
Ulan hayvan deriz ya hayvan yok abi değiller onlar bizim canımız
Yavrusunu ağzı ile tutmuş getirmiş yavruyu elime aldım koştu bir yavru daha getirmeye
Getirdiği 2 yavruda soğuktan buz kesmişti ölmüşlerdi ben öldüklerine inanamadım aldım onları sardım ısınsın belki uyanır diye kurutma makinesini çalıştırdım
Daha ısınsın evin içi diye.
Lakin her ikiside ölmüştür ve bu anne onları bize kurtaralım diye getirdi çünkü oda bizim ailemizdendi.,
Lakin bilmiyorum ya keşke hamile olduğu zaman evin içine alsaydım evde doğursaydı o kadar vicdan azabı çekiyorum ki bu konudan ötürü
Ne bileyim ya kendi evlatlarım kendi canımdı onlar.
SİZLERDEN ALLAH RIZASI İÇİN RİCA EDİYORUM.
KAPINIZIN ÖNÜNE BİR KAP YEMEK VE SU BIRAKIN ONLAR YEMEK SEÇMEZ BU ZAMANLAR YAVRULAMA DÖNEMLERİ
HEPSİ AÇ ONLARI BİR NEBZE OLSA SEVMİYORSANIZ KORKUYOR DAHİ KAPININ ÖNÜNE BIRAKIN GİDİN ABİ
SİZE YEMİN EDERİM Kİ BUNLARIN KAT KAT KAT FAZLASINI HEM BU HAYATTA HEM DİĞER HAYATTA ALACAKSINIZ.
HATAM KUSURUM VARSA AFFOLA
PATİLİ DOSTLARIM BENİM İÇİN BİR ÇOK İNSANDAN ÇOK DAHA DEĞERLİDİR ! SIRTIMI İNSANLARA YASLAMAK YERİNE ONLARA YASLARIM