Ceza için demiyorum açıklasam ne olucak ki kişi forumda bile değil sadece gpl lisansı yetmiyor hukuki bir süreç yok anladığım kadarı ile yabancı kişilerin temaları çünkü şirket olarak değil de şahıslar emek veriyor genellikle ondan söyledim nekadar mail atsam da kişiye bildirsem de cevap yok
Eskiden forumda envato'nun ürün satışı yasaktı. Ama artık serbest.
Mantıklı bakacak olursakda envato yıllık 300$ ödeniyor. Şimdi ben senede 3-5 tane tema indiricem diye 300$ mı vereyim? 20tl - 30tl ile bu forumdan bunu temin edebiliyorken?
Genel olarak bakacak olursak bir çok şey yasaklanmalı. Ama bugün süresi azalan veya indirim koduyla aldığı Instafly'ın bile satışı yapılıyor.
Yani demek istediğim sonuçta haklısınız. Ama size zarar uğratmayan birşey için bir mücadele vermek istiyorsanız daha büyük sorun olan şeylerde kullanmanızı öneririm. Örneğin dolan-dırma gibi.
Veya biraz daha konunun derinine inip oradan bakmak lazım. Forumda wp temayla kurulumu 100tl - 200tl sağlıyorlar. Sonuçta bende aynı hizmeti veriyorum. 59$ temaya verip nasıl iş yapabilir veya bulabilirim?
Böyle bir mücadele uygulanacaksa önce fiyatlardan başlamalı. Umarım bir sonuç olur.