orhansengun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok sağ olun hocam, yanlış hatırlamıyorsam reklam için konusmustuk. Açık konusmak gerekirse zamandan, maddi açıdan ve manevi açıdan çok fedakarlık yapıyoruz. Bunları karşılayacak maddi gücümüz olduğu da pek söylenemez ancak gönüllü oldukça her şeyin arttığına bizzat 10 kişilik ekibimiz var, hep birlikte şahit olduk. Bir yetim çocuğa bir lira harcadığınızda o on lira olarak dönüyor herkes buna emin olsun. Sizin aracılığınızla belirtmiş olalım, lütfen özellikle geleceğimiz olan küçük öğrencilere fedakarlıklar yapmayı, kitabı sevdirmeyi lütfen unutmayın.

Çok sağ olun hocam İnsallah

Hayatında yazılımla ugrasmamıs, interneti oyun dışında kullanmamıs bir kişi olarak birkaç saat içinde wp site kurmayı öğrenmek, ülkenin iler gelen yöneticilerine hiç tanımadığı öğrenciler adına ulaşmaya çalışmak, bu doğrultuda çalışmalar yaparken bir mecra kurmak bizi fazlasıyla zorladı. Önceden haberimiz olsaydı sizden destek ister, bu süreci daha da kolaylaştırırdık. Çünkü bahsettiğiniz 30 k lık kitleyi ancak 4 yılda oluşturabildik. Daha önce çalışma deneyimi yokken sokakta platform broşürü dagıtıp, öğrencilere yazı yazın derken itilen arkadaşlarımızın verdiği emeğin basit görülemeyeceği kanaatindeyim. Çok ünlü sitelerin altyapıları da bu yazılımlardan çıkıyor. İçerik daha önce yapılmayandı, bizi mutlu eden de bu. Wp site kurmaya veya flarum altyapıya sevinmedik hocam 😄😄
Hocam öncelikle ben ağır eleştiri yaparım diğer yorumlarından bakabilirsiniz size özel değil. Öyle bakmadan da yorum yapan biri de değilim. Birkaç saat içinde kurduğunuz yazılımların ben yıllardır kurulumunu, geliştirmesini ve güvenliğini öğrenen adamım. Öncelikle büyük şirketler bu altyapıyı kullanıyorsa şirkette ki adamları kovsunlar çünkü güvenlik olarak düşük bir yazılım bu ve rahat bir şekilde kırılabilir o yüzden tercih eden şirket 10 bin ile 30 bin arası bir fiyata site yaptıramiyorsa ya hiç sanalda boy göstermesin yada dükkanı kapatsın. Ben sizin heyecanla yaptığınız işi defalarca yaptım ve sonuç hiç değişmedi bilgi ve tecrübem ile size bir şeylerin farkına varmanız için yardımcı olmaya çalışıyor ve diğer insanlar gibi "helal olsun", "harika olmuş", "çok beğendim" gibisinden yorum yapmak yerine eksiklerinizi ve gerekenleri anlatarak yardımcı olmaya çalışıyorum yoksa mesajlarımı sileyim yerine de süper olmuş, başarıların devamını dilerim yazayım sizde devam edin fakat 2 veya 3 ay sonra verilerinizi kontrol edince neden istediğimiz gibi değil diyip hayalinizden vazgeçmeyin. Hayalinizi hiç olmayan bir sistem ile oluşturun, bu alanda öncü olun ve bu uğurda cebinizde ki son kuruşa kadar harcayın. Dünya devi Google böyle kuruldu.