hayırlı olsun ınstagramdan bılıyorum sızı
Çok sağ olun hocam, yanlış hatırlamıyorsam reklam için konusmustuk. Açık konusmak gerekirse zamandan, maddi açıdan ve manevi açıdan çok fedakarlık yapıyoruz. Bunları karşılayacak maddi gücümüz olduğu da pek söylenemez ancak gönüllü oldukça her şeyin arttığına bizzat 10 kişilik ekibimiz var, hep birlikte şahit olduk. Bir yetim çocuğa bir lira harcadığınızda o on lira olarak dönüyor herkes buna emin olsun. Sizin aracılığınızla belirtmiş olalım, lütfen özellikle geleceğimiz olan küçük öğrencilere fedakarlıklar yapmayı, kitabı sevdirmeyi lütfen unutmayın.
hayrılı olsun hocam cok guzel bır proje ınşAllah umdugunuzu bulursunuz
Çok sağ olun hocam İnsallah

Yani hocam alınmayın ama ben konu başlığını görünce herhalde büyük bir şeyi başardınız fln sandım fakat öyle değilmiş. Bende üniversite öğrencisiyim ve birden fazla hayale kapılıp işler yaptık arkadaşlar ile fakat olmadı, tutulmuyor. Peki neden tutulmuyor çünkü herkesin yaptığı şeyi yapınca tutulmuyor bunu anladım. Emek verip yapmışsınız emeğe saygı fakat WordPress blog ve Flarum forum ile yaptığınız şeyler diğerlerinden farklı olmuyor. Uzun lafın kısası hayalleriniz bu şekilde ise hiç beklemeyin alın domani gelin benim sunucumda istediğiniz siteyi kurayım size fakat başarı ve gelir elde edemezsiniz. Olmayanı yapın, olan bir şeyin konusunu değiştirip yaparak olmuyor.
Hayatında yazılımla ugrasmamıs, interneti oyun dışında kullanmamıs bir kişi olarak birkaç saat içinde wp site kurmayı öğrenmek, ülkenin iler gelen yöneticilerine hiç tanımadığı öğrenciler adına ulaşmaya çalışmak, bu doğrultuda çalışmalar yaparken bir mecra kurmak bizi fazlasıyla zorladı. Önceden haberimiz olsaydı sizden destek ister, bu süreci daha da kolaylaştırırdık. Çünkü bahsettiğiniz 30 k lık kitleyi ancak 4 yılda oluşturabildik. Daha önce çalışma deneyimi yokken sokakta platform broşürü dagıtıp, öğrencilere yazı yazın derken itilen arkadaşlarımızın verdiği emeğin basit görülemeyeceği kanaatindeyim. Çok ünlü sitelerin altyapıları da bu yazılımlardan çıkıyor. İçerik daha önce yapılmayandı, bizi mutlu eden de bu. Wp site kurmaya veya flarum altyapıya sevinmedik hocam 😄😄