osawashere adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"Bu fikrin bana başlangıç maliyeti 500 tl ye maal olacak. Kendi yapacağım sistem %100 özgün çalışma olacağından böyle bir fiyat çıkıyor (makale ücreti)"

500 lira toplanırsa başlarım diyorsunuz da, orda karışmış demek ki..
bana şey gibi geldi, "başkasının parasını harcayarak , başarılı olursa yürünür olmazsa zaten cebimden para çıkmıyor "
yine de yanlış anlamış olabilirim diye tek tek not ettim
Bir fikrim var ama parayla - başlangıç fiyatı 25 tl bitiş 150 tl, ben bundan 3k+ kazandım yaparak
Herkes için pinterest seo - başlangıç-50tl bitiş 350 tl, ben bundan 2k+ kazandım
Self spam -başlangıç 100 tl devam eden 350 tl bundan kazanmaya başladım daha ilk ayı dolmadı

Bu konu tek fiyat olmasının nedeni konuda belirtilen masrafı karşılamak için. Elbette bundan da kazanacağım.

Ancak bunları başlangıçta düşük fiyata satıyorum ki başkaları da faydalansın (bedava yapmıyorum artık)

Yani başkalarının parasını kullanmak değil, başkalarınında faydalanması için. Şuan hesabımda 2k para var. İstersem doğrudan başlarım.

Bu bir stratejidir.

Bu sayede gerçekten bir şeyler öğrenmek isteyen kişilere ulaşıyor ve ben de onlardan bir şeyler öğreniyorum.

Geçen 1 konu açtım adjo sistem için site kurulumu, kurulum yaptığım bir arkadaş ile aramızda geçen konuşma. İlk haftası dolarken yapıldı bu konuşma.

Başka sorunuz varaa cevaplayabilirim