oquzhane adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu devirde taşımak lazım ha saplayacak cesaret vardır yoktur bilemem ancak bu keko diye tabir edilen serseri şerefsizlerden korunmanın tek yolu sanırım..

edit: öyle bir ûlkedeyiz ki yoluna bile baksan ne bakıyondan 5 kişi eğlencesine adama saldırırlar daha önce çok örneği var.. bizde elma armut toplamıyoruz sanırım hepiniz elit semtlerde yaşıyorsunuz..
Taşıdığında ondan ne farkın kalacak ? Kendini korumak mı istiyorsun savunma sanatları öğren! Cepte bıçak taşımak veya kuru sıkı taşımak sahibini öldürür.

oquzhane adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu devirde taşımak lazım ha saplayacak cesaret vardır yoktur bilemem ancak bu keko diye tabir edilen serseri şerefsizlerden korunmanın tek yolu sanırım..

edit: öyle bir ûlkedeyiz ki yoluna bile baksan ne bakıyondan 5 kişi eğlencesine adama saldırırlar daha önce çok örneği var.. bizde elma armut toplamıyoruz sanırım hepiniz elit semtlerde yaşıyorsunuz..
Hostral adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Forum iyice donanımhabere döndü.
7 sene foruma üyeliksiz geldim gittim bir çok ticaret yaptım bu dönemde kimseden davetiye istemedim 2018 sonlarında 1 ticaret daha yaptım o arkadaş sordu üyeliğin yok mu diye davetiye attı da üye olabildim..Şu günleri gözlerim fal taşı açık olarak izliyorum eski üyeler neler düşünüyor kimbilir.