bu devirde taşımak lazım ha saplayacak cesaret vardır yoktur bilemem ancak bu keko diye tabir edilen serseri şerefsizlerden korunmanın tek yolu sanırım..
edit: öyle bir ûlkedeyiz ki yoluna bile baksan ne bakıyondan 5 kişi eğlencesine adama saldırırlar daha önce çok örneği var.. bizde elma armut toplamıyoruz sanırım hepiniz elit semtlerde yaşıyorsunuz..
Taşıdığında ondan ne farkın kalacak ? Kendini korumak mı istiyorsun savunma sanatları öğren! Cepte bıçak taşımak veya kuru sıkı taşımak sahibini öldürür.
bu devirde taşımak lazım ha saplayacak cesaret vardır yoktur bilemem ancak bu keko diye tabir edilen serseri şerefsizlerden korunmanın tek yolu sanırım..
edit: öyle bir ûlkedeyiz ki yoluna bile baksan ne bakıyondan 5 kişi eğlencesine adama saldırırlar daha önce çok örneği var.. bizde elma armut toplamıyoruz sanırım hepiniz elit semtlerde yaşıyorsunuz..
Forum iyice donanımhabere döndü.
7 sene foruma üyeliksiz geldim gittim bir çok ticaret yaptım bu dönemde kimseden davetiye istemedim 2018 sonlarında 1 ticaret daha yaptım o arkadaş sordu üyeliğin yok mu diye davetiye attı da üye olabildim..Şu günleri gözlerim fal taşı açık olarak izliyorum eski üyeler neler düşünüyor kimbilir.