Merhaba, pinterest kategorisinde bir şeyler yapmaya, fikirler geliştirmeye çalıştığımı bazı arkadaşlar biliyor.

Bir kaç gündür üzerinde çalıştığım, tasarladığım bir fikir var...

Bu fikrin bana başlangıç maliyeti 500 tl ye maal olacak. Kendi yapacağım sistem %100 özgün çalışma olacağından böyle bir fiyat çıkıyor (makale ücreti)

Siz isterseniz spam olarak ta yapabilirsiniz.

Özgün ve spam dahil her yönüyle tek tek anlatacağım.

500 tl başlangıç maliyetimi çıkarmak için böyle bir konu açıyorum. 24 saatlik tekliftir. 24 saat içerisinde ihtiyacı karşılarsam detaylı bir döküman hazırlayacağım.

Kabaca bahsedecek olursam, aklımdaki fikir amazon üzerinedir.

Ödediğiniz ücret üzerine ne elde edeceksiniz.

Neden makale yazdırıyorum?
Ne yapıyorum?
Neden yapıyorum?
Nasıl yapıyorum? (Bu adımda biraz masrafınız olacak 40-50 tl kadar)

Eğer spam yapmaya karar verirsem sadece domain host ile bu iş tamam. Denemeye uzun soluklu özgün olarak başlamak istiyorum.

Eğer öğrenmek isteyen olursa, bana 1 hafta müsade etmeli, 1 hafta içinde hem döküman hazırlayıp hemde başlangıç yapacağım.

Katılım için 3 ödeme yöntemi var hangisi ilk olarak 500 tl yi tamamlarsa konuyu kilitleyeceğim.

1. 100 tl ödeme ile 5 kişi
2. 250 tl ödeme ile 2 kişi
3. 500 tl ödeme ile 1 kişi
Hangisi ilk dolarsa o arkadaşlarla çalışmaya başlayacağım.

Not: Özellikle söylüyorum, yapmayı düşündüğüm kendim için de yeni bir sistemdir. Hiç bir şekilde kazanç, ban, shadow gatantim yoktur. Arge ve yatırımlar para ister ve risk taşır.
Not2: ​siz de özgün yapmayı düşünürseniz sizin de masrafınız olacak, spam yapmayı düşünürseniz domain host proxy dışında masrafınız olmayacak.
Not3: ​ bu projemi öğrenmek isteyene "self-spam" hakkında bilgileri ücretsiz vereceğim (farklı içerikle)​​​

Yeni bir alan öğrenmek isteyenler cevaplarsa sevinirim.

Aklınıza her hangi bir şey gelmesin.

Bir çok konumda projeme başlarken masraflar için benzer konu açıyorum ve satın aldıkları hizmetin karşılığını veriyorum.

Yukarıda anlattıklarıma güveniyorsanız yorum olarak 3 ödeme türünden birini seçerek yorum yapabilirsiniz.

500 tlyi tamamlayamazsam çalışma olmayacaktır. Ödemeden önce yeteri tutarın çıkmasını bekleyeceğim. O yüzden 24 saatliktir. Sonrasında dönüş olmazsa kendi başıma ilerleyeceğim.

Ödeme: eft - havale

Her türlü eleştiriye açığım. Saygı çerçevesinde.