esrefyasa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
😂 birazdan kafir mi diyeceksin bana 😂 insanların genel problemi bu biliyor musun? tersine birşey söylendiği zaman karşı tarafı hemen bi dinsizlikle suçlamaya çalışma vs. var. Açtığım konular benimde boş oluyor bazen bunda sorun yok, ancak bakarsan detaylıca ne dinle ne siyasetle ilgili bu zamana kadar birşey paylaşmışımdır. Kimsenin dini beni ilgilendirmez, benim dinimde kimseyi ilgilendirmez. Senin bu açtığın konularında burası yeri değil.
Sorun yok hocam istediğinizi olabilirsiniz. Dininz müslüman kafir yada dinsiz farketmez. Hepsi kabulum. Sadece saygılıyım.Sizde saygı duyun yeterli. Dediğiniz gibii sizinde sorununuz bu. Hemen sizi suçluyorum gibi görüyorsunuz. Aslında kimseyi suçlamam. Sadece benim inandığım değerler ( Türkiye ve islam) kavramlarına laf edilmesi. Aynı şekilde Bir müslüman ve türk başka dinlere yada inançlara saygısızlık yapıyorsa onlarda benim için sıkıntılıdır. Bu saygı din değil, ahlaktan dolayı olmalıdır. Umarım sizi ikna edebilmişimdir bu konunun başkasının ideolojik görüşüne bir saygısızlık yada karşıtlık olmadığını.