konuya referans olması açısından bilgilerimi bırakıyorum;

fatih hocam ile sanırım 6 ayı geçkin zamandır çalışıyoruz, bu konuda ilk önce 3 site yapmıştı bana. ardından 4 site daha yaptı. toplamda 7 sitem oldu, özellikle makaleli paylaşım artık en önemli konu. pin to pin sona ermeli, erecek ya da erdi.

bir an önce bu tarz kurulumlara geçmenizi tavsiye ediyorum.

kategorileri siz seçiyorsunuz, yine resimler çekilecek boardları da siz buluyorsunuz dolayısı ile kendinizin inandığı gorselleri almış oluyorsunuz ki bu buyuk bir artı.

sonra fatih hocam çalışmaya başlıyor, ortaya çıkan iş harika, örnek sitelerden bakabilrisiniz.

akabinde de pin2 yazılımı ile birleştirip pinleme yapınca full otomatik sistem kurmuş oluyorsunuz.

tavsiye ediyorum almayı düşünenler için pozitif bir bilgilendirme yapmak amacı ile yazdım.

emek yoğun bir kurulum süresi var, 4-5 gün sürüyordur neredeyse 1 siteyi kurmak, ama h1 h2 tagları, 400-500 kelimelik makaleler ve herpost için 20-30 resim oluyor, kabaca post başına 1tl gibi maliyetiniz oluyor ki bu da min seviyede kalıyor.

sonrası sizin kısmetiniz, hitlenme süresi, gelir süresi gibi konular sizin ilerletmenize bağlı.

hayırlı satışlar @ResimBox;

bu arada az önce1 sipariş daha geçtim