teknohaberci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
🤣🤣🤣

Ben de hiç anlamam. Ama misal benimki gaza dokunur dokunmaz atlıyor. Sıfırdan öğrenen için zor. Debriyajla gazı ayarlayıp stop etmeden, pati atmadan ve kolbastı oynamadan gitmek çok zordu. En az 5 ders 10 saat çalıştım stop etmeden düzgün kalkmak için.

Dizel araçlar bu kadar zor değilmiş. Dizelde stop etmiyor diyorlar. Benzinli çok hızlı reaksiyon veriyor. Lpg böyle mi bilmiyorum. Ben de palio düşündüm ama aynı fiyata bana göre daha iyi bir şey alayım dedim. Şimdiki aklım olsa otomatik alırdım. Gaz ve frenle gitmek çok kolaydır eminim. İşe debriyaj girince acemilik 10 kat artıyor.

Bastın mı giden değil de nazlı bi araba bana daha iyi olurdu gibime geliyor. Palio nasıl merak ediyorum. Bence çok mantıklı.

Alırken mutlaka güvenilir bir ekspertize sok. Araçtan anlayan biriyle git. Sakın acemi ve araç konusunda cahil olduğunu belli etme. Acımaz kazıklarlar. Çürük ve sağı solu bozuk aracı itelerler. Kornasına bas. Silecek suyuna kadar kontrol et. Çok çakallar. Ben yandım sen yanma 😔
bilgiler için çok teşekkürler hocam evet dayımla falan giderim o sorun değil otomatik vs istemiyorum öğrenirken en zorunda öğreneyim de sonradan iyi bir araba alırsam vs rahat ederim diye düşünüyorum şimdi evet dizeller stop etmiyor ama bundan alıp dizele alışırsam yaırn birgün benzinli kullanamam diye düşünüyorum bu paralara zaten otomatik alamam