Cherkes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Genel olarak herkes sakin esasına bakılırsa. Lakin çevre çok büyük rol oynuyor ve ister istemez kendisini çevrenin baskısı altında hissedebiliyor. Belki bu durum sizi fevriliğe itebilir. Fakat burada dikkat etmemiz gerek kısım, spor yapmak ve kitap okumak.
Teşekkürler öncelikle, kitap okuma ve spor kısmına katılıyorum ancak her zaman vakit olmayabiliyor bunlara ne yazık ki.. 1.5 senesi antrenörlük olmak üzere 4 yıl sporun içinde oldum, gerçekten bu öfke durumuna çok iyi geliyordu çünkü enerjiniz kalmıyor fakat pek kazancı olmadığı için, vakit nakittir diyerek, sporla olan tek bağımı evdeki antrenmanlara indirgedim.

karpowership adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben bu yüzden sosyal medya hesaplarını kullanmıyorum gibi. Her dakika siyasi paylaşımlar ve kavgalar vs vs.

Milupa'nin rezene var ondan alıp akşamleyin içebilirsiniz. Baya rahatlatıyor. Ben hapları vs bıraktım. Daha da asla kullanmam. Sizde bırakın.
Aman hocam başınıza iş almayın zwten, bir küfür bile artık davaya konu olabiliyor malum. Teşekkürler öneriler için, geçen sene ağustosta bırakmıştım bir daha da işim olmadı, ama bir defa o dibe düşüp, akıllanmak lazım. Yani daha önce kullanmayan birinin en azından birkaç aylığına kullanması iyi bir seçenek. Daha sonra insam hapsız da yaşayabileceğini, hapların da en az o durumlar kadar zarar verebildiğini kavrıyor.

KoLiK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evlenene kadar oldukça fevri ve dik çıkışları olan biriydim, evlendikten sonra durum tamamen evrildi tabi bir günde olmadı bu durum yaklaşık 1 yıl içinde oldu diyebilirim.
Sebebine gelecek olursak tamamen çevresel etken diye düşünüyorum. Bekarken aile/arkadaş/çevre farklı idi evlendikten sonra istemsiz olarak değişti ve bendede böyle bir etki oldu gayet memnunum.
Adınıza sevindim hocam allah daim etsin. Çevre kadar sanıyorum, kaybedecek bir etkeninizin olması, gelecek planları vs de etkili oluyordur.