RCYS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benım kafama hıcbır yerde makarna atılmadı. Atılanı da görmedim artık siz nereden görüp nereden uydurıuyorsanız. Zaten o mitinglere gidende ilk kez Türk kahvesi görmüşler alamıyorlardı. Aynı zamanda buradaki yanlışı eleştirmem, varsa öyle bir şey o yanlısı savunduğum anlamına gelmez önce biraz daha ince düşünüp bunu ayırt etmek gerekir. Sizinki birinin karşı tarafa hırsız dediğinde, sizdende şu hırsız demeye döndü.
Suriyelilerin paraya boğulmasına gelince buna öyle bir gülerim ki Kendinizi bu kadar yalanlayıp rezil etmeyin. Kişi başı devlet eliyle ödenen para, AB vakıfları tarafından sırf bu amaçla gönderilen paradır bu 1 - 2. ise devletin harcadığını kasdediyorsan, insansan adamsan harcayaksın ya da geçmişinle yok osmanlı hristiyana bile şöyle yaptı böyle etti övünmeyeceksin bilmiyorum Osmanlıyı da ne kadar seversiniz. KYK vs bir araştırın yaşınız kaç bilmiyorum 39 yaşındayım geçmişten bugüne kadar her şeyi iyice bir araştırın kim ne yapmış erdoğan o konuda ne yapmış. Beim için siyasetçi önemli değil. Memleketim için hizmet eden kişi önemli ben bu vatanı seviyorum ve bu sevgide bunu gerektiriyor.
Her siyasi parti mitinglerinde ikramlar olur yanlış uygulamalarda olur kimse günahsız değil. Siz gözünüzdeği hezeni görmeyip, gözünde çapak var demeye getiriyorsunuz belli ki. Şuan birçok partinin hatasını söyleyebilirim.
Mesela biri seçim otosunda tırolarla basıldı. Biri başka birsey oldu. Bir genel başkan kaset skandalıyla görevinden oldu. Oldu oğlu oldu. Yapılanı hiç görmezsiniz. O şahsın hiç kimseyi aşağılamaya hakkı yok. İş ona kalırsa daha ağırıyla karşılanır önce kendi komşusuna, iş arkadaşına, öğretmenine öğrencisine saygı duymayı bilmeli bir ADAM! Ki o Hüloggg dediği toplulukta çevresine bu vasıflarda tanıdığı insan çoktur. Kısacası ne olursa olsun terbiyeli olmayı bilmeli kendini bir halt sanıp milyonlarla böyle dalga geçmemeli.
Atatürk Atatürk dediler, AAtatürk'ün doğduğu evi bile bildiğim kadarıyla ilk kez Erdoğan restore ettirdi. Birileri de seçim meydanlarında o maskeyi takmış sanırım oy topluyordu
Cumhurbaşkanı Erdoğan kendisi söyledi 35 milyar dolar harcadık sadece 1.4 milyar € verdiler diye neyin kafasını yaşıyorsun.Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının parasını harcadılar...