RCYS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Olan halka oluyor, etin kilosu 20-30 tl olsa diyen arkadaşlar. Şerefiyle şanıyla ayakta durmaya çalışan bir millet olmadıktan sonra et ye diye sana para verseler ne?
Bir kendini bilmez de hüloogg vs diye aklı sıra Türkiye'nin en büyük seçmen kitlesi ile dalga geçiyor. Şimdi bu arkaşa ben burada ağır bir tepki versem haksız olurum değil mi? Siyasi görüşünü özelden yazdın ben onun görüşünün ne halt olduğunu da belgesiyle algısıyla ispat edeyim. TERBİYESİZLİĞİN LÜZUMU YOK.
Kesinlikle Ak partili değilim ve sevmem de: Cumhurbaşkanımızı sevdiğim için katlanıyorum partim falan değil.
Soruya gelince,
Neden olmasın? Bugüne kadar bunları aşağılayanların oy verdikleri zihniyet adam olup bir şey yapsaydı erdoğan üzerine daha fazlasını koyar ve yapardı. Hastanelerde, devlet memuru karşısında adam yerine konulmazken şimdi 17 yaşındaki çocuk bile çok rahat. Sayacak çok şey var birkaç saat yazsam yeridir ama ben bu Hülogg diyen zavallıya takıldım. Birkaç kişinin hareketi yuzunden milyonlara aşağılayan insanın nasıl bir ruh hali olduğu tartışılır neyse!
Sence arkadaşın yaptığı şey , kafana makarna, türk kahvesi atılmasından daha mı onur kırıcı ?
Yada suriyeliler paraya boğulurken, kyk kredisini ödeyemeyen öğrencinin kendini asması ?