Anlamadığım nokta şu hocam; neden bir insanın emeğine göz dikiyorsunuz? Neden böyle bir girişime kalkıştınız? Yaptığınız emek hırsızlığına giriyor.
emek hırsızlığı değil hocam, şöyle düşünelim pazar yerine (n11 , gittigidiyor, trendyol vb.) bir ürün bırakıyorsunuz ve o ürün bir anda tutuluyor yüzlerce sipariş geliyor kategoride patlama yaşanıyor!
Sonra ne mi oluyor sadece 48 saat içinde bir email geliyor! Diyor ki, arkadaşım sen bizim markamızı yayınlıyorsun o marka patent bak bana ait oldu deniliyor...
demiyorsun ki, pazar yerindeki satıcılardan biri, benim dalgınlığıma ve bilgi birikimim olmadığı bir alanda hızlıca o satış rekorları kıran ürünün patentini alıyor ve sonra pazar yerini kendisi ele geçiriyor. 1 kez başıma geldi ve elimde 10 binlerce liralık stok kaldı ve hiçbir platformda satış yapamadım.
Burada belirtmek isterim ki, dijital alanlarda uyanık olun ki, para kazanın veya paranızı kimseye kaptırmayın. Çok değil bundan aylar öncesinde r10 a domainine benzer bir webmaster platformu ortaya çıkmıştı sonrasını biliyorsunuz marka ihlalinden kapandı hemen.