hibravez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sana göre kurnazlık, bana göre ticari zekadır. git şimdi normal fiyatından al oyunu güzelce kazıklan, ha oyun sende zaten varsa da gelip burada boş yapma, kimsenin ekmeğine mani olmaya hakkın yok.
Kimsenin ekmeğiyle oynadığım yok, ticari zeka adı altında yağmacılığı meşru kılmak bana ahlaki olarak hiç mantıklı gelmiyor. Merak etme ben oyuna para verip alanlardanım, senin tabirinle "enayi" olanlardan. Zamanında Amazon Türkiye'de yokken yurtdışından alışveriş yapan Türklere epey avantajlar sağlıyordu, ücretsiz kargo ve indirimler gibi. Sonra bunu farkeden donanımhaber ölücüleri ne yaptı? adamların iyi niyetini suistimal edip bütün avantajları sömürdü. Olayın içinde olan bilir. Sonrasında Amazon kökledi kargo ücretlerini, müşteri hizmetleri ise yıldı bizim çok zeki ve kendini uyanık olarak gören kardeşlerden. Eskiden Türkiye'ye gönderdikleri çoğu ürünü artık göndermiyorlar bile. Müstehak mı evet.

Neyse, sözün özü yarın öbur gün Epic Games bu gibi "koleksiyoncu" arkadaşlar yüzünden Türkiye'ye ambargo uygulayıp ücretsiz oyun dağıtımını keserse sen dahil çoğu kişinin kulağı çınlar. Benim için sorun değil, ben oyunumu alırım oynarım. Sonra siz üzülürsünüz. Ayrıca amacım polemik yaratmak değil, kendi doğrularımı dile getiriyorum.