EMSAL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bakın ben A-B-C-D-E-F-G-H hiç bir partiden değilim, ikincisi ilk yorumumdan yola çıkarak okuyun ben parti siyaseti yapmadım, tekrar söylüyorum forumda siyaset yasak, her yorumumda yazıyorum benimle parti vs siyasetine girmeyin. Sadece halkın zor durumda olduğunu dile getirdim. Ayasofya'nın camii olması beni sevindirir tabi, neden üzsün? Başta da belirttiğim gibi siz yorumlarımı okumadan balıklama dalmışsınız mevzuya namaz kılan biriyim, rahmetli babam da imam olurdu kendisi camiinin de dinin de ne demek olduğunu hiç merak etmeyin iyi biliyorum. Benim derdim başka sizin derdiniz A partisi B partisi. En iyisi birini siyasetten report etmek.

@Coskun; yorumlarıma bakabilirsiniz, ben herhangi bir parti sempatizanlığı yapmıyorum, yapmamda. Ama herkes bağırarak siyaset yapıyor burada sanırım yasaktı forumda.

Tekrar söylüyorum, benim herhangi bir parti ile ilgim yok, ben vatanını, toprağını ve milettini seven bireyim. Hükümetler gelip geçicidir, ben devletimi ve milletimi düşünürüm!
dostum bende siyaset yapmıyorum ama her olan güzel şeye açız öldük bittik gibi yorumlar insanı sinirlendiriyor bir kerede olumlu şeyler söyleyin