Merhabalar hocam,
Ticimax konusunda hata olduğu takdir de anında çözüm sunuyorlar 7/24 telefondan ulaşabiliyorsunuz. Ancak gündüz saatlerinde fazlaca sıra oluyor diğer akşam saatlerinde aramanızda anında bağlanabiliyorsunuz. Slider için herhangi bir ücret sanırım hiçbir hazır eticaret sisteminde yok ticimax için sayfa tasarım yönetimi diye bir alanları var ki hiçbirşey bilmeyen adam dahi kolayca bu alandan tasarımını yapabilir. N11, Hepsiburada ve Gittigidiyor entegrasyonlarınız special omni için ücretsiz diğer entegrasyonlar ücretli kurulumu yapamadığınız takdir de sorun yaşamanız durumunda anydesk ile bağlanıp nazikçe ve detaylı olarak adım adım sizlere anlatım sağlayabiliyorlar. Daha fazla detay konusunda mesaj atabilirsiniz. Ticimax de daha önceden çalışan bir arkadaşımız aramızda olduğundan dolayı sizlere bir çok sorunuzda detaylı bir şekilde anlatım yapabilir. Kesinlikle beni satıcı gibi görmeyin r10 üzerinde konularıma bakabilirsiniz. Sadece ücret konusunda bir sıkıntınız yok ise kesinlikle ticimax ile görüşerek test paneli talep edin. Bir deneyimlemenizi tavsiye ederim.