dertliA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
güzel abiciğim öncelikle ben kimseyle yarış halinde değilim. ki senin yazılım bilgin vs benden kat kat üstündür. ayrıca 4 senedir pinterestten uzaktım. 4-5 sene önce seo için kullanıyorduk film siteleri için. yani benim bilgim 3 aylık tecrübelerimden ibaret. ama 3 aydır para kazanmak için değil pinteresti çözmek için uğraşıyorum.

senin yukarda dediklerin doğrudur yapıyorsundur ama o dediğin yöntemle 1 sene 3 sene açık kalabilecek 700k veya milyon takipçiye ulaşabilecek bir aktif hesabın kalıcı olacağını sanmıyorum. çünkü eninde sonunda pinterest farkeder ve banlar diye düşünüyorum ama aynı işi yapan amerikalıları banlamıyor . aşırı spam yaptığı halde 5 10 yıldır açık olan hesaplar var. bunun da sebebi konu sahibi arkadaşın dediği gibi ya reklam veridkleri için ya da abd li resmi kurumsal firma oldukları için diye düşünüyorum. bunu da seni kırmak için ya da hadi ordan sen yalan söylüyorsun diye değil ben tespitlerimden gözlemlerimden bu sonuca vardığım için böyle düşünüyorum.

ben de senin gibi düşünüyorum. reklam veren hesabı banlayacaklarını sanmıyorum. ama ben çok sanal kart denedim olmadı bir türlü. payoner deneycektim en son onunn da şifresi iptal edilen myntmailden dolayı ulaşamıyorum.
1 yıldır takip ettiğim hesap var. 4k pin var ve her pin ana sayfaya gidiyor, hesap sahibi Türk.

3 yıllık hesabım var. İçinde yapmadığım spam kalmadı. 4-5 domainim banlandı tek başına guzel kazandırdı bana... 3 telif 7 pin silinmesi yaşadı. 15 gün hesabım askıya alındı.

Yine de hala mobilde kullanıyorum hesabı.

İstersen pm ile takip ettiğim hesabı atayım.